Profiteer van de London Pass

Blijf je een paar dagen in Londen? Met de London Pass krijg je korting op tal van populaire attracties, tours, restaurants en musea. Je hoeft bijvoorbeeld niet te betalen voor de Tower of London, Westminster Abbey, Windsor Castle, London Zoo en Science Museum. Of voor een een boottocht op de Theems, de Wembley Stadium Tour en een fietstocht door de stad. Een London Pass voor twee dagen kost ongeveer 100 euro. Check de prijzen op:

Een ander voordeel: je hoeft bij veel bezienswaardigheden niet in de rij te staan. Dat kan zeker in de populaire zomermaanden behoorlijk wat tijd schelen. En die tijd kun je weer gebruiken om meer van de stad te zien. Bovendien hoef je je bij 60 attracties, tours en musea niet druk te maken of en hoeveel je moet betalen. Bij het laten zien van de London Pass mag je meteen naar binnen. Waar je allemaal voor niets naar binnen kan? Check: http://www.londonpass.com/london-attractions/index.html

Mocht je voor een London Pass kiezen. Dan kun je er ook een zogeheten Oyster Travelcard bij nemen. Dat is een kaart die je toegang geeft tot het openbaar vervoer in Londen. Bijvoorbeeld The Londen Underground (Tube). Maar ook de bus, bovengrondse treinen en de DLR. Voor tien pond per dag kun je ongelimiteerd met het openbaar vervoer reizen. Zeker een aanrader. Want Londen is een grote en uitgestrekte stad. Als je in korte tijd veel wilt zien, dan ontkom je er niet aan veel gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bovendien hoef je je niet druk te maken. Je stapt gewoon de metro in. Zonder een kaartje te hoeven kopen. Kijk voor alle prijzen en de voorwaarden op: http://www.londonpass.com/london-transport/

Je kunt de London Pass voor je vertrek bestellen via internet. Let wel op dat je dat ruim voor vertrek naar Londen doet. Je kunt de London Pass in de buurt van Leicester Square kopen. Kijk op de website waar je precies moet zijn.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris mattis magnis senectus montes mollis phasellus.