Goedkope hostels in Londen

Londen is een prijzige stad. Om de kosten voor een overnachting binnen de perken te houden kun je bijvoorbeeld kiezen voor een een hostel in plaats een hotel. Kijk wel altijd goed of het hostel in de buurt van een metrostation ligt. Want dan sta je in een mum van tijd in het hart van London.

The Walrus Hostel ligt in hartje London. Big Ben, Palace of Westminster en London Eye zijn op loopafstand. In de buurt van het hostel liggen de metrostations Lambeth North (Bakerloo Line) en het omvangrijke Waterloo (Northern, Bakerloo, Waterloo & City, Jubilee). London Waterloo is het grote treinstation. Aan het eind van een dagje sightseeing staat in de bar van The Walrus Hostel een biertje of glas wijn klaar. ‘s Ochtends kunnen de gasten aanschuiven voor een simpel ontbijt. Adres: 172, Westminster Bridge Rd.

Pride of Paddingtonaan Craven Road (1-3) in het centrum van Londen overnacht je in een tot hostel verbouwde pub. Het voordeel is dat het hostel in het midden van de Engelse hoofdstad ligt. Bekende spots als Hyde Park, Oxford Street, Soho, Notting Hill en Covent Garden zijn niet ver weg. Pride of Paddington ligt bij metrostation Paddington (Bakerloo, Circle, District). Je kan in het hostel een verse maaltijd krijgen. Een klassieke pubmaaltijd. Gasten krijgen korting.

Palmers Lodge’s Swiss Cottage London hostel sleepte de voorbije jaren meerdere prijzen in de wacht. Het hostel is populair bij backpackers en reizigers die niet te veel geld willen uitgeven aan een overnachting. Palmers Lodge’s Swiss Cottage ligt bij metrostation Swiss Cottage (Jubilee). Vanuit daar sta je snel in winkelstraat Oxford Street of bij Buckingham Palace. Het ontbijt zit niet bij de prijs in en kost: £4,50. Adres: 40 College Crescent.

Op de website van Venture Hostels kun je dankzij een virtuele tour vooraf zien waar je terecht komt. Het hostel ligt in de West Greenwich. Een bruisende wijk. Met marktjes en live muziek. Prijzen zijn inclusief ontbijt (ook eieren). Het adres: 86 Tanner’s Hill, London SE8 4PN, Deptford. Venture Hostels ligt niet in het midden van Londen. Maar ten zuiden van de Theems. In de buurt zijn treinstation New Cross en Deptform Bridge (Docklands Light Railway).

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris mattis magnis senectus montes mollis phasellus.